// OVER CLASSICT

Wij ontnemen zorgen
over IT en downtime

01.
Flexibel werken

Werk overal veilig door aan uw eigen bestanden of werk samen verder aan projecten.

 

02.
Verhoog productiviteit

Verhoog uw productiviteit door Dropbox Business. Dit samenwerkingsplatform zorgt ervoor dat u snel en efficiënt met uw medewerkers kunt samenwerken. Ook ondersteunt Dropbox Business Google Docs en Microsoft Office 365 intergratie.

03.
Altijd veilig

Door de talloze beheermogelijkheden heeft u zelf in de hand wie, hoe en wanneer toegang krijgt tot uw bedrijfsdata. Daarnaast is er een 180 dagen retentie op verwijderde bestanden zodat u altijd de kans heeft deze te herstellen.

 

04.
Schaalbaar

IT oplossingen van ClassICT zijn volledig schaalbaar. Komt er een medewerker bij of gaat er een weg? Dan schalen we uw abonnement maandelijks op of af.

 

// WAAROM WIJ

ZO GOED, U VOELT ZICH IN DE WOLKEN

Werken in de Cloud is ideaal als u met mensen samenwerkt die vaak onderweg zijn of zelfs gelokaliseerd zijn in een andere stad of ander land. ClassICT geeft u de tools om dit zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Inclusief 5TB online opslag per gebruiker, zodat u nooit verlegen zit om opslagruimte. Selectief kunt u kiezen welke data u volledig in de Cloud opslaat en van welke bestanden u ook lokaal een kopie zou willen behouden. Zo kunt u overal bij uw bestanden, ook onderweg als u reist.

Dropbox Business is de oplossing die dit allemaal mogelijk maakt. Naast alle bovenstaande voordelen biedt Dropbox Business ook de mogelijkheid om projectmappen aan te maken. Hierin kunt u mensen of groepen taggen. Die gebruikers ontvangen dan direct een bericht dat hun aandacht vereist is bij het project. U kunt takenlijsten maken die uw medewerkers kunnen afvinken na voltooiing en er kunnen ook opmerkingen met feedback worden achtergelaten. Dropbox Business is niet te vergelijken in haar functies en mogelijkheden met OneDrive of andere cloudopslag. Dropbox Business is echt een samenwerkingsplatform waardoor u efficiënter, sneller en veiliger kunt werken.

De veiligheid komt voort uit de vele beheermogelijkheden die Dropbox u biedt. U kunt zien welke gebruiker van welke plaats inlogt, beperken van hoeveel apparaten of het type apparaat waarvan uw medewerkers inloggen en via een gebeurtenissenlogboek kunt u zien welke medewerker welke activiteit heeft uitgevoerd.