Over ons

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
image

About Us

ClassICT is een beginnend full service hosting partner voor vele zakelijke klanten, van MKB tot multinationals wereldwijd. Kwaliteit, beschikbaarheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in domeinnaamregistratie, webhosting, virtuele servers, e-mail oplossingen, online werkplekken en Custom websites. Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal online bent en geven u deskundig advies op maat. ClassICT wilt graag behoren tot één van de grootste hosting providers van Nederland helpt u ons mee?. Met onze kwaliteiten helpen wij graag bij het opzetten van maatwerkoplossingen en tijdelijke online projecten.

Ons verleden

“In 2016 bouwde ik mijn allereerste website, toen nog ‘homepage’ genoemd. Onder luid gepiep werden mijn 4 webpagina’s via de middelbare ‘het internet’ op gestuurd. Vanaf dat moment nam de vraag naar websites snel toe. Daarom ben ik in 2019 dit bedrijf gestart. ClassICT: verwijzend naar de snelheid van het internet -binnen enkele seconden ben je de wereld rond.

Onze Visie

Wij zien het gebeuren; de internetmarkt groeit explosief. Wij geloven erin dat wij in de internetmarkt een toonaangevende rol kunnen spelen. Cijfers laten zien dat er steeds meer wordt gewerkt via het internet en wij willen successen creëren voor iedereen. Met onze hoge kennis van de online en offline markt kunnen wij een toegevoegde waarde leveren voor bedrijven.

Onze missie

wij zijn sinds 2016 actief op de grafische markt. Wij geloven erin dat internet de grote toekomst is en dat er met de tijd veelal online gewerkt zal worden. Onze missie is dan ook hierop gebaseerd; wizj zijn er om particulieren en bedrijven te ondersteunen om een hoger niveau te kunnen bereiken. Het is begrijpelijk dat dit voor velen als een grote stap gezien en daarom denken wij graag met U mee