// Over ClassICT

Uw Aanspreekpunt in IT-
Dienstverlening

Na jarenlang klussen te hebben gedaan in de IT sector is in 2014 ClassICT ontstaan. Overtuigd dat het beter kan. Het simpeler kan. IT is de levensader in uw bedrijf. Daarom mag IT nooit een struikelpunt of bron van frustratie worden.

Dat is precies wat ClassICT verzorgd. Een IT omgeving waar je van op aan kan. Een samenwerking waar we allemaal blij van worden.

01
Onze Missie
IT mag nooit een struikelblok of bron van frustratie zijn. ClassICT zet alles op alles om ervoor te zorgen dat uw IT omgeving een toegevoegde waarde krijgt, waarbij u uw productiviteit en wij uw continuïteit verhogen.
02
Onze kernwaarden
ClassICT heeft twee kernwaarden. Transparantie en IT dat werkt. Beide klinken logisch, maar komen helaas weinig voor. Communicatie vind plaats in begrijpelijke taal, afspraken zijn duidelijk en de kosten zijn inzichtelijk.
03
Onze aanpak
Onze aanpak betekend niets als u niet tevreden bent met het eindresultaat. Daarom brengt ClassICT eerst de problemen of verbeterpunten in kaart, waarna wij structureel uw IT omgeving verbeteren.
// CLASSICT UW PARTNER IN WEB, IT EN TELECOM

Waarom kiest u voor ons?

ClassICT begrijpt dat voor de ondernemers, zzp’ers tot MKB, IT, Web en Telecom een uitdaging kan zijn. Wanneer het verkeerd aangepakt wordt het zelfs een last. ClassICT helpt u daarom graag inzicht te krijgen in uw IT en maak uw IT beheerbaar, stabiel en betaalbaar met onze uitgebreide dienstenpakket. Volledig schaalbaar bij krimp of groei in de toekomst.

// EEN VAST GEZICHT EN VERTROUWD PERSOON

ClassICT

Een vast aanspreekpunt voor al uw IT vraagstukken en altijd dezelfde vertrouwde persoon over de vloer.

Maurice de Pauw

Eigenaar
Locatie: Zoetermeer

Remco Straaten

Eigenaar
Locatie: Heerlen