Diensten

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Onze diensten

Weet u niet wat onze diensten zijn? Wilt u weten over een specifieke dienst? Hieronder staan alle diensten wat wij ondersteunen.

Website design

Onze websites zijn altijd responsive , gebruiksvriendelijk en doelgericht. Wil je een nieuwe schitterende website laten maken die hoog scoort in Google en ook echt nieuwe doelen nastreeft?

Webshop design

Wil je de beste en makkelijkste oplossing qua e-commerce? Het gemak van WordPress gecombineerd met deze webshop-plugin. Van iDeal tot een complete backoffice!

Website onderhoud

Eén technische partner voor je WordPress website. Veiligheid, gecontroleerd beheer, gratis plugins en fantastische support. Wij regelen het, zodat jij je op de inhoud kan richten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO-experts die je kunnen helpen om jouw website hoger in Google te krijgen. Onze websites worden altijd voor Google geoptimaliseerd. SEO is echter een doorlopend proces.

Online Marketing

Van zoekmachine optimalisatie (SEO) tot Google Adwords, van E-mail Marketing tot Facebook beheer. Onze online marketeers zorgen voor een slimme online strategie, gericht op resultaat.

Webhosting

Ook onze hosting is lekker simpel. Één pakket, geen gezeur en geen moeilijke keuzes maken. Nee, gewoon lekker makkelijk. Voor € 40,- Excl. BTW heb je voor een heel jaar hosting plus een domeinnaam

ICT Onderhoud

De meest gehoorde klacht bij computers of laptops is met stip traagheid. Wij zorgen dat je computer weer veilig en snel werkt; ben internet- criminaliteit voor met een half jaarlijkse computer apk.

ICT Reparatie

Wij lossen computer en netwerk problemen op. Wij gaan pas weg als het werkt! En komen we er niet uit? Dan zetten we de “no cure no pay” in. Neem vrijblijvend contact met ons op.

ICT Service

Snel (1-2 werkdagen), Vakkundig en enthousiast; zo staan wij iedere dag klaar voor al je computerproblemen. Van het sneller maken tot het vervangen en repareren van hardware.