// OVER CLASSICT

Wij ontnemen zorgen
over disaster recovery

01.
Lokaal, Virtueel en cloud

Back-ups worden lokaal gemaakt en geback-upped in de cloud. Bij problemen kan de meest recente versie worden gevirtualiseerd zodat u direct verder kunt werken.

02.
Verhoog productiviteit

Bij problemen met uw server ligt uw bedrijf niet meer stil. U kunt doorwerken terwijl ClassICT uw server kan herstellen zonder dat u daar hinder van ondervind.

03.
Proactief tegen ransom

Ingebouwd in de disaster recovery oplossing van ClassICT is een ransomware bescherming. Die zorgt er niet alleen voor dat u terug kunt naar een schone back-up maar ook dat u gewaarschuwd wordt bij de eerste signalen van ransomware detectie.

04.
Schaalbaar

IT oplossingen van ClassICT zijn volledig schaalbaar. Onze IT oplossingen kunnen voor een ZZP’er net zo aantrekkelijk zijn als voor een grotere onderneming.

 

// WAAROM WIJ

UW SERVER WEER ONLINE IN ENKELE MINUTEN

Uw server is de centrale schakel in uw bedrijfsnetwerk. De server wordt gebruikt om data op te slaan en is de host voor databases of andere bedrijfssoftware. Er zijn allerlei factoren die invloed hebben op de continuïteit van uw IT infrastructuur. Hardware falen en/of software falen zijn waarschijnlijk de eerste twee factoren die in uw gedachte opkomen.

Echter zijn er nog een aantal andere factoren die vaker voorkomen en waar u minder invloed op heeft. Denk bijvoorbeeld aan blikseminslag, brand of de meest voorkomende, menselijk handelen. Niemand wil bewust schade toe brengen aan een bedrijf, maar uit onderzoek blijkt menselijk handelen de grootste boosdoener is geweest wanneer een bedrijf geraakt wordt door ransomware. Slechts 24% van de bedrijven in het MKB segment ziet ransomware als een serieuze bedreiging.

Hoe kunt u uw data beschermen tegen al deze factoren? Waarbij u snel weer verder kunt werken? ClassICT is een partnerschap aangegaan met Datto en Acronis de marktleiders in back-up en disaster recovery. Samen hebben wij het antwoord!