3-2-1, VEILIG

Back-up & Restore zorgt ervoor dat uw gegevens veilig wordt geback-upped. Via de 3-2-1 methode zorgt ClassICT ervoor dat uw data veilig is. De 3-2-1 methode zorgt ervoor dat er altijd 3 kopieën zijn van uw data op 2 verschillende media waarvan 1 back-up zich offsite bevind.

Back-ups kunnen worden gemaakt van bestanden, mappen, schijven en uw gehele systeem. Dit zorgt ervoor dat we kritieke systemen en servers snel kunnen herstellen. Daarnaast kunnen wij voor u individuele bestanden herstellen. Ideaal voor beschadigde, missende of per ongeluk verwijderde bestanden.

Hierin zit ook de kracht van de back-up tool die ClassICT aan haar klanten biedt. Op afstand monitort ClassICT uw back-ups waarbij wij actie kunnen ondernemen als zich problemen voordoen. Back-ups worden zowel lokaal als in de Cloud opgeslagen waardoor uw data veilig staat, niet alleen in geval van ransomware maar ook in het geval van diefstal, brand of bliksemschade.

De Disaster Recovery dienst van ClassICT is een verlengstuk van Back-up & Restore. Deze twee diensten gaan hand in hand, zonder goede back-ups kan er ook geen plan worden gemaakt voor een snel herstel. Wilt u weten wat de back-up diensten van ClassICT voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wilt u zich ook gaan wapenen tegen ransomware? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

 • Beveilig uzelf tegen ransomware

  Ransomware is een steeds groter wordende bedreiging, ook voor het MKB. Kom niet te laat in actie en beveilig uzelf tegen ransomware.

 • Een vast contactpersoon

  Een vast persoon waar u terecht kunt met al uw IT vraagstukken en problemen. Persoonlijk contact met iemand die kennis heeft van uw bedrijf en uw IT .

 • Snel herstel

  Door de lokale kopie van de back-up is herstel snel uitgevoerd. Is de lokale back-up niet toegankelijk/defect? Dan kunnen we uw gehele systeem herstellen met de back-up uit de Cloud.

 • Altijd veilig

  Uw back-ups worden versleuteld opgeslagen in de Cloud. Niemand behalve u en ClassICT kunnen uw back-ups benaderen voor herstel of monitoring.

 • Schaalbaar

  IT oplossingen van ClassICT zijn volledig schaalbaar. Als uw data groeit of krimpt dan doet de benodigde opslagruimte dit maandelijks ook.

Uw IT verdient een professional van ClassICT. Plan een gesprek

IT OPLOSSINGEN

BACK-UPS VOLGENS DE 3-2-1
METHODE

 • Lokaal en Cloud

  Back-ups worden lokaal gemaakt en opgeslagen waarna ze worden gedupliceerd naar de Cloud. Gedurende de werkdag kunnen er snapshots gemaakt worden zodat de kans dat u data kwijtraakt geminimaliseerd wordt.

 • Veilig

  Uw back-ups worden versleuteld opgeslagen via een beveiligde verbinding. Acronis hanteert de strengste eisen voor hun systemen en voldoen volledig aan de AVG.

 • Schaalbaar

  Elke organisatie groeit, in de hoeveelheid data en/of medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat de Cloud oplossingen van ClassICT meegroeien.

 • Bestanden herstellen

  Een belangrijk bestand gewist? ClassICT kan het bestand voor u herstellen zodat u weer verder kunt werken.

 • Ransomware Proof

  Gevaar schuilt in een klein hoekje. U heeft de verantwoordelijkheid over de veiligheid van de data van u en uw klanten. Bescherm uw data tegen verlies, diefstal en ransomware.

 • Retentie

  Samen met u bespreken wij hoever u terug wilt kunnen gaan in uw back-ups. ClassICT adviseert u zodat er een gezonde balans tussen de retentietijd en benodigde opslagruimte ontstaat.

HOE WIJ UW IT AANPAKKEN

CLOUD OPLOSSINGEN

Welke cloud oplossing past bij uw bedrijf? ClassICT adviseert u graag.

Back-up & Restore

Nooit meer data kwijt raken door een computer crash, ransomware of schade. Veilig opgeslagen in de cloud en snel te herstellen.

Dropbox Business

Online samenwerken met uw collega’s. Microsoft 365 en Google Docs integratie. Dat is de kracht van Dropbox Business

Cloud opslag

Uw data gesynchroniseerd met de Cloud. Ideaal als digitale reservekopie en synchronisatie is mogelijk met meerdere apparaten.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

MAAK KENNIS MET
ACRONIS

Niet alleen uw data is belangrijk maar ook de snelheid waarmee u weer aan het werk kunt. Dit maakt Acronis zo veelzijdig en een waardevolle toevoeging aan uw bedrijf.

ONZE ZEKERHEDEN

VERTROUWEN IS GOED,
MAAR CONTROLE IS BETER

 • Aanspreekpunt

  U krijgt van ons een vast aanspreekpunt voor al uw IT problemen. Ook als ze niet bij ClassICT zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 5 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT problemen.

 • Vakjargon

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpbare taal, wel zo makkelijk naar de klant!

 • IT dat werkt!

  Het klink logisch maar we zien het vaak anders. Hoe makkelijker de oplossing, hoe beter de functionaliteit

 • Totaaloplossing

  ClassICT probeert een totaaloplossing te zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. IT Support, Cloud Oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerking is niets belangrijker dan duidelijkheid. In afspraken, werkzaamheden maar ook de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van ClassICT
Ontdek wat wij kunnen doen

KOM IN CONTACT

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Vul het contactformulier in en kom erachter hoe ClassICT uw IT omgeving kan verbeteren en optimaliseren

 • Alles begint met koffie

  Wij willen eerst uw bedrijf leren kennen. Wat u doet, welke apparatuur en software heeft u en wat wilt u uit de IT omgeving halen.

 • Aan de slag

  Als onze samenwerking een klik krijgt en u kiest voor ClassICT, dan zullen wij aan de slag gaan met het optimaliseren van al uw IT middelen

 • Nieuwe IT ervaring

  Productiviteit wordt hoger en de zorgen over IT gaan weg. Dat wordt fijn werken!