// OVER CLASSICT

Wij ontnemen zorgen
over back-up en restore

01.
Beveilig u tegen ransom

Ransomware is een steeds groter wordende bedreiging, ook voor het MKB. Kom niet te laat in actie en beveilig uzelf tegen ransomware.

 

02.
Snel herstel

Door de lokale kopie van de back-up is herstel snel uitgevoerd. Is de lokale back-up niet toegankelijk/defect? Dan kunnen we uw gehele systeem herstellen met de back-up uit de Cloud.

03.
Altijd veilig

Uw back-ups worden versleuteld opgeslagen in de Cloud. Niemand behalve u en ClassICT kunnen uw back-ups benaderen voor herstel of monitoring.

 

04.
Schaalbaar

IT oplossingen van ClassICT zijn volledig schaalbaar. Als uw data groeit of krimpt dan doet de benodigde opslagruimte dit maandelijks ook.

 

// WAAROM WIJ

3-2-1, VEILIG

Back-up & Restore zorgt ervoor dat uw gegevens veilig wordt geback-upped. Via de 3-2-1 methode zorgt ClassICT ervoor dat uw data veilig is. De 3-2-1 methode zorgt ervoor dat er altijd 3 kopieën zijn van uw data op 2 verschillende media waarvan 1 back-up zich offsite bevind.

Back-ups kunnen worden gemaakt van bestanden, mappen, schijven en uw gehele systeem. Dit zorgt ervoor dat we kritieke systemen en servers snel kunnen herstellen. Daarnaast kunnen wij voor u individuele bestanden herstellen. Ideaal voor beschadigde, missende of per ongeluk verwijderde bestanden.

Hierin zit ook de kracht van de back-up tool die ClassICT aan haar klanten biedt. Op afstand monitort ClassICT uw back-ups waarbij wij actie kunnen ondernemen als zich problemen voordoen. Back-ups worden zowel lokaal als in de Cloud opgeslagen waardoor uw data veilig staat, niet alleen in geval van ransomware maar ook in het geval van diefstal, brand of bliksemschade.

De Disaster Recovery dienst van ClassICT is een verlengstuk van Back-up & Restore. Deze twee diensten gaan hand in hand, zonder goede back-ups kan er ook geen plan worden gemaakt voor een snel herstel. Wilt u weten wat de back-up diensten van ClassICT voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wilt u zich ook gaan wapenen tegen ransomware? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Waarvoor is Cloud opslag dan wel handig? Het is een geweldige oplossing om uw bestanden kosteneffectief beschikbaar te maken onderweg en te delen met uw medewerkers/klanten. Daarnaast kan deze mogelijkheid ook toegepast worden als u een NAS gebruikt voor uw data opslag. U kunt deze bestanden dan eenvoudig benaderen onderweg. Lokaal op uw computer blijft een kopie bewaard die geüpload wordt zodra er een internetverbinding beschikbaar is. Ideaal als u de laptop mee neemt op reis. Via een app op uw telefoon kunt u bestanden benaderen, ideaal als u een offerte wilt oproepen bij een klant en heeft u uw eigen computer of telefoon niet bij de hand? Dan kunt u eenvoudig via een web portal uw bestanden oproepen.

Cloud opslag is niet anders dan een tweede opslaglocatie van uw bestanden die makkelijk benaderbaar is onderweg. Zo wordt uw werk net een stukje makkelijker!